Jak jsem byl v Koreji: #5 den pátý

Dnes byl sraz opět v 9 hodin, takže pohoda.

Je-li jsme někam, jde byla soutěž ve Fortnite. Vybrali nějaký level podle Squid game – takže hra, kterou jsem nikdy nehrál na téma seriálu, který jsem nikdy neviděl. Dopadlo to, jak muselo; pravidla jsem pochopil, asi, když jsem umřel.

Pak bylo nějaké povídání o zkušenostech s Galaxy a tak, nikdo nikoho moc neposlouchal a nejspíš to k ničemu nebude.

Pak se jelo na oběd, měli jsme opět korejský, ale méně opulentní než včera. Ale pořád dobrý, byly to kuřecí kousky, dal jsem si i ty pikantnější.

Začalo pršet, koupil jsem si deštník. Přeběhli jsme do metra, než jsme vyšli, přestalo pršet. OK, mám deštník. Víc než peníze řeším, co s ním, jestli ho dostanu domů. (Pozn. dostal jsem.)

Pak se šlo do vesnice Baek In-Je. Bylo to dost domků a tvrdli jsme tam asi 2 hodiny. Chtěl jsem na chvíli zaběhnout do obchodu s dárky, kolem kterého jsme šli, ale Anes mě nechtěla pustit, prý máme být pohromadě. Nuda.
Pak jsem se tam ale mohl zastavit cestou k metru, ostatní si objednali kafe v o kousek dál vzdálené kavárně. Já mezitím nakoupit za asi 80 000 wonů. Mám už asi dárky pro všechny. (LOL)

Pak jsme ale hodně spěchali, abychom stihli odjezd na metro. Skoro jsme kousek běželi, takže jsem se zpotil a nebyl čas zaběhnout na pokoj se převléct. Teda on by byl, ale Anes zase měla vlastní hlavu. Asi by dostala vynadáno, kdyby nebyli všichni včas na místě, nevím.

Večeře je v podzemí hogo-fogo restauraci. Hlasovalo se o fotkách a videích, co jsme pořizovali, moje tam samozřejmě nebyly, já na selfie nejsem.

Jídlo je takové… Korejské. Negim, co jím, asi je to drahé jak čert, ale já se těším už na rohlíky z Billy.

Navíc tu na mě hodně táhne klima, dospělá se bojím o záda. Ale stěžovalo si asi víc lidí, protože s ní aspoň něco provedli.

Výborně, poslední chod jsem si mohl vychutnat víc, než bych mohl chtít. Číšník ho na mě vyklopil. Ještě teď mám na botě vajíčko…

Ale nakonec měl večer i světlou stránku. Náš tým vyhrál soutěž o nejlepší taneční video. Kluk, který to stříhal, byl fakt dobrý. Dostali jsme hodinky Galaxy Watch5.

Pak už se jelo na hotel, poslední noc v Novotelu. Pro mě to znamenalo balení. Zjistil jsem, že jsem se s dárky fakt rozjel, takže mám problém to dostat do kufru. Nakonec jsem si řekl, že stejně nechávám ráno věci v hotelu a balit se budu finálně si v druhém hotelu, takže jsem nacpal důležité věci do batohu a zbytek do kufru. Nějaké věci jsem musel obětovat.

Po sbalení už jen sprcha a spát.


Categories:

Tags:


Comments

Jeden komentář: „Jak jsem byl v Koreji: #5 den pátý“

  1. […] Jak jsem byl v Koreji: #5 den pátý […]